Vacature (parttime):

Wij zoeken een medewerker keuken!

Apron

In een klein team samen met 3 vaste medewerkers ben jij degene die in en om de keuken heel goed tot zijn recht komt! Bij dagbesteding Buitengewoon Smakelijk werken we met unieke mensen met een verstandelijke beperking die in het kader van dagbesteding in onze Gasterij werken. Deze cliënten runnen samen met hun begeleiders de lunchroom in Lifestyle center Laarbeek, waarbij ze zowel werkzaamheden binnen als buiten de keuken uitvoeren. Denk hierbij aan het bereiden van lunchgerechten, het verzorgen van cateringbestellingen, het ontvangen van gasten in ons grand café en het doen van inkopen.

 

De functie

Als medewerker keuken voer je werkzaamheden uit die betrekking hebben op de lunchroom en catering, zoals het (voor)bereiden van gerechten (broodjes en soepen), bakken van koekjes en taarten, checken van de voorraad en inkopen doen, bedenken van nieuwe gerechten, maar ook het schoon houden van de keuken. Je werkt hierbij volgens de principes van de HACCP. Daar waar nodig stuur je onze cliënten aan en begeleid je hen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.

 

Wat typeert je?

  • Je werkt graag in een klein team en bent flexibel
  • Je straalt rust uit, want dat vinden onze cliënten fijn
  • Je hebt humor en weet van elke dag een gezellige dag te maken
  • Je hebt affiniteit met onze medewerkers met een verstandelijke beperking. Je kunt goed luisteren en signaleren en roept daar waar nodig hulp in van de zorgprofessional
  • Je bent creatief in de keuken en hebt affiniteit met de horeca
  • Je bent efficiënt, werkt hygiënisch en kan snel schakelen wanneer dat gevraagd wordt
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs

 

Werkdagen

De dagbesteding vindt op werkdagen plaats van 9:00 tot 16:00, waarbij het piekmoment in de keuken tussen 10:00 en 14:00 is. In overleg met jou en het team vullen we jouw werkdagen en uren in.

 

Solliciteren

Enthousiast geworden? Stuur je cv en motivatiebrief naar info@buitengewoonsmakelijk.nl t.a.v. het team.

 

Vragen? Neem contact met ons op, wij vertellen je graag meer!

Werken bij ons

Wil jij ons team komen versterken?

Samen kunnen we er voor zorgen dat onze medewerkers lekker in hun vel zitten. Dat zij deel uit maken van de maatschappij. Wij zijn nieuwsgierig naar wat iemand kan en niet naar zijn gebreken. Dat is hetgeen wat ons sterk maakt en mooie inzichten geeft. Voor cliënten en medewerkers.

Ben je op zoek naar zinvolle dagbesteding? Neem gerust contact met ons op! Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking op onze fijne werkplek, zodat je de sfeer kunt proeven.

Contact
to top button