Gasterij Buitengewoon Smakelijk biedt kleinschalige dagbesteding aan mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of autisme spectrumstoornis. De begeleiding wordt verzorgd door vier enthousiaste begeleiders met ondersteuning van vrijwilligers en stagiaires. Dat betekent dat je verzekerd bent van optimale begeleiding op maat. We kunnen met recht zeggen dat onze cliënten veel persoonlijke aandacht krijgen waardoor elke dag weer stappen gezet worden en persoonlijke ontwikkelingen worden bereikt. Dat allemaal zonder druk, maar gewoon op een spontane manier.

Ons belangrijkste uitgangspunt is een veilige en warme plek creëren voor onze medewerkers. Wij bieden een scala aan lerende en creatieve dagactiviteiten, waardoor iedere medewerker tot zijn of haar recht komt. We kijken hierbij naar de persoonlijke wensen en behoeften waarbij de nadruk wordt gelegd op persoonlijke ontwikkeling van zelfvertrouwen, vaardigheden en zelfstandigheid. Door te bekijken wat onze medewerkers wel kunnen en het denken in mogelijkheden kunnen wij een dagbesteding midden in de maatschappij bieden waar iedereen als volwaardig wordt gezien.

We bieden kleinschalige dagbesteding in de vorm van een lunchroom. Deze lunchroom is gevestigd in het multifunctionele pand van Lifestyle center Laarbeek in Beek en Donk, een sportieve omgeving waar dagelijks veel mensen gebruik van maken. De meeste activiteiten hebben betrekking op zaken die met een lunchroom en een grand café te maken hebben. We vinden daarbij samenwerken een belangrijk onderdeel van de dag. Dat geldt voor alle medewerkers van de Gasterij, zowel voor de cliënten als voor de vrijwilligers en de begeleiders. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten graag komen werken en dat ze aan het einde van de werkdag met een grote glimlach weer naar huis gaan. Kortom: dat ze een zinvolle en vooral gezellige dag hebben gehad!

Kleinschalige dagbesteding heeft als groot voordeel dat we erg goed in kunnen spelen op de persoonlijke behoeften en leerdoelen van een cliënt. De lijnen zijn kort. Het team van begeleiders is compact en biedt daardoor veel structuur. Daarnaast beschikken we over moderne faciliteiten die alleen maar zullen bijdragen aan het welbevinden van onze cliënten. We hebben de overtuiging dat je mensen met een beperking zoveel mogelijk moet betrekken in de maatschappij en wij denken daar op deze manier met onze Gasterij aan bij te kunnen dragen. Naast de werkzaamheden rondom de Gasterij vinden we ontspanning, gezelligheid maar ook hygiëne erg belangrijk. U zult dat dan ook zeker terugzien in onze dagbesteding.

Activiteiten die onze medewerkers onder andere kunnen doen :

 • Alle werkzaamheden rondom de lunch en het banket, zoals het bereiden van broodjes, soepen en salades en het bakken van koekjes en taarten
 • Ontvangen van gasten en het opnemen van de bestellingen
 • Indekken van de tafels, uitserveren van de lunch, afruimen van de tafels
 • Schoonmaken van de werkplekken
 • Checken van de voorraad
 • Helpen met boodschappen doen
 • Meehelpen met barwerkzaamheden in het Grand Café, zoals het zetten van koffie en thee en het uitserveren daarvan
 • Bijhouden van de afwas
 • Maken van cadeaupakketten van de Gasterij
 • Buitenwerkzaamheden bij het terras van de Gasterij en het onderhouden van de moestuin
 • Rondbrengen van de MooiLaarbeekKrant op de donderdagen
 • Creatieve, sportieve en sociale activiteiten

Dagbesteding Buitengewoon Smakelijk biedt dagbesteding in het multifunctioneel gebouw van Lifestylecenter Laarbeek. De lunchroom is op werkdagen geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Cliënten kunnen bij onze dagbesteding terecht op onderstaande tijden:

Maandag:     09:00  -  16:00 uur
Dinsdag:       09:00  -  16:00 uur
Woensdag:   09:00  -  16:00 uur
Donderdag:  09:00  -  16:00 uur
Vrijdag:         09:00  -  16:00 uur

In overleg zijn aanpassingen en/of halve dagen dagbesteding bespreekbaar.

portretopnamen medewerkers van lifestyle center laarbeek, fit in aarle en buitengewoon smakelijk

Thijs

portretopnamen medewerkers lifestylecenter laarbeek en buitgengewoon smakelijk

Mercedes

portretopnamen medewerkers lifestylecenter laarbeek en buitgengewoon smakelijk

Kim

nistelrooij_tijs_van_00032 1

Tijs

Logo

Koen

image001 2

Collin

image002 2

Gijs

Logo

Nikki

 

Ook deel uitmaken van ons gezellige team?

We hebben nog dagbestedingsplekken beschikbaar!

Processed with VSCO with b5 preset

Elle

portretopnamen medewerkers van lifestyle center laarbeek, fit in aarle en buitengewoon smakelijk

Mandy

medewerkers lifestyle center laarbeek

Merel

Logo

Bianca

Logo

Leonie

to top button