Vergaderen bij ons

In een multifunctionele omgeving

Op zoek naar een locatie waar u kunt vergaderen met uw team, teambuilding activiteiten kunt uitvoeren en dat in combinatie met een heerlijk lunch?! Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

In het multifunctionele gebouw van Lifestyle Center Laarbeek zijn verschillende ruimten voor u beschikbaar waar  u in alle rust kunt vergaderen. Wilt u dit combineren met een lunch en/of een teambuilding activiteit? Neem dan contact met ons op. We zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Altijd fijn om voor een vergadering even je hoofd leeg te maken. Onze gediplomeerde fitness instructeurs kunnen hiervoor een aangepast programma maken.
U kunt hierbij denken aan een outdoor activiteit waarbij veel samenspel nodig is. Of wat dacht u van een training B-Kick? Neemt u eens een kijkje op de site van Lifestyle Center Laarbeek. Op deze site ziet u wat Lifestyle Center te bieden heeft aan groepslessen. En samen kunnen we dan bekijken wat passend is bij u en uw team.

Over-ons-01-1800px

Zakelijke lunch

Met een half uur weer terug naar kantoor

Even naar buiten in uw lunchpauze maar niet zo veel tijd? Reserveer tijdig bij ons een tafeltje. Wanneer u vooraf aan ons doorgeeft wat u wilt eten, zullen wij er voor zorgen dat uw lunch meteen geserveerd kan worden wanneer u aanwezig bent. Zo kunt u weer op tijd terug zijn op de zaak voor uw volgende afspraak.

Reserveer nu
to top button