In het pand van Lifestyle center Laarbeek in Beek en Donk vind je dagbesteding Gasterij Buitengewoon Smakelijk, een kleinschalige dagbesteding in de vorm van een lunchroom, midden in de maatschappij!

In onze lunchroom werken medewerkers met een lichte tot matige verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of een autisme spectrum stoornis.

De begeleiding wordt verzorgd door een team van enthousiaste begeleiders, waarbij persoonlijke aandacht, groei en vitaliteit voorop staan.

DSC_8956

'Werken bij Buitengewoon Smakelijk is een feestje!'

Medewerker Gijs

Een Stukje Geschiedenis

Hoe het allemaal begonnen is

Februari 2013 waren we op zoek naar een passende en vooral kleinschalige dagbesteding voor onze zoon Thijs. We hebben vele locaties en organisaties bezocht, maar op de meeste plaatsen vonden we het te druk, te onoverzichtelijk en niet geschikt. Op weg naar huis, na weer een zoektocht voor dagbesteding, kwam mijn man John met het idee om het zelf te organiseren. We hadden tenslotte alles in huis: een volledig ingerichte keuken, een geweldig Grand Café, mooie terrassen midden in de groene long van Laarbeek en dat alles in een multifunctionele Fitnessclub.

Voor dagbesteding hadden we de visie dat die volledig gericht moet zijn op de cliënten: kleinschalig en met de individuele aandacht en zorg die elke cliënt verdient! De dagbesteding moet het beste in hen naar boven halen zodat ze met plezier - met het gevoel écht te werken én meetellend in de maatschappij - een superdag hebben beleefd, elke dag weer!  Deze visie is in de afgelopen 9 jaar alleen maar sterker geworden! We zijn geholpen door veel lieve mensen en hebben het vertrouwen gekregen van velen. We hebben hulp van super vrijwilligers, lieve stagiaires, een hele fijne cliëntengroep en een topteam van professionele en vooral betrokken begeleiders die er allemaal aan bijdragen dat de Gasterij er staat.

In april 2023 vierden we ons 10-jarig jubileum! We zijn supertrots op onze UNIEKE dagbesteding en blijven werken aan een mooie toekomst voor onze cliënten, want ze verdienen het zo!

Ellen Tappel

to top button